Våre tjenester

Din tannlege i Stavanger- og Sandnes-området

Vi har pasienter i alle aldre, og flere familier bestående av flere generasjoner. Eksisterende pasienter er tilfredse og kommer med gode tilbakemeldinger. Vi tar nøye hensyn til alle grader av tannlegeskrekk, og tilpasser behandlingsforløpet individuelt. Det settes av god tid!

Vi fokuserer på god kommunikasjon som skaper trygghet hos pasientene våre.

Her på Hinna Tannlegesenter utfører vi alt innen tannlegeri, nå også implantatprotetikk. Vi prøver også å være fleksible, og strekker oss langt slik at pasienter som trenger akutthjelp får komme til på dagen.

Historien vår

Det var Tannlege Per Egil Brathetland som startet praksisen i 1974. Sønnen, tannlege Per Rune Brathetland, ble uteksaminert ved Semmelweis University i 2007. Han begynte da direkte i farens praksis. I 2010 overtok han driften av klinikken og startet Hinna Tannlegesenter AS.

31. mars 2014 gikk Per Egil av med pensjon og svigerdatteren, Tannlege Merete Brathetland, overtok hans kontor.

Merete ble også uteksaminert ved Semmelweis University i 2007. Hun jobbet 7 år som tannlege i Tannhelse Rogaland, før hun overtok etter Per Egil.

Vi går med spennende fremtidsplaner for klinikken, og ønsker gamle og nye pasienter velkommen! Hos oss skal kundene alltid føle seg trygge, ivaretatte og fornøyde.

Invisalign

Vi har Invisalign-sertifiserte tannleger som står klare til å hjelpe deg få smilet du alltid har drømt om! Lær mer ved å se videoen til høyre eller kontakt oss for en hyggelig samtale.